Udlejning af lejlighed. Vi har rådgivet i og håndteret udlejning af lejligheder siden 2009homeconnector Udlejning af lejlighed

Udlejning af lejlighed

 

Overvejer du at udleje din lejlighed, få proffesionel hjælp allerede idag.

 

Vi ved hvordan du kommer bedst og sikrest igennem udlejning af din lejlighed. Boligudlejning er et spørgsmål om tillid og god dialog parterne i mellem. Vi hos Home Connector arbejder aktivt med, at finde den helt rigtige lejer, som netop passer til dig og din lejlighed.

Vi ved hvordan reglerne er på området, hvordan huslejen skal fastsættes,

og hvordan markedet skal håndteres når du skal udleje din lejlighed.

Det er viden, som vi kan bruge til at gøre udlejningen af din lejlighed til en succes.

 

Lav fast salær uanset lejeperiode.
Hos os får du "No cure no pay"
Stort netværk af attraktive lejere.

 

Gratis vurdering af din lejlighed >
 
Lars

Lars Kristensen

CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

Tak for sidste lejekontrakt på vort Skævinge projekt. Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 md. før indflytningenstarter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.

Lars

Christoper Nielsen

Konsulent PWC

4 uger efter jeg havde engageret Rasmus og Home Connector, var der flere fremvisninger, end jeg havde opnået fra de andre agenturer sammenlagt (over en noget længere periode vel at mærke). 4 uger efter jeg havde engageret Rasmus og Home Connector, havde jeg således en lejekontrakt på hånden, der var fuldt ud tilfredsstillende i forhold til mine ønsker og behov.

Udlejning af lejlighed er vores passion

 
 
Med Home Connector som partner lover vi, at udlejningen af din lejlighed bliver meget nemmere. Vi mener nemlig, at når du står med en ledig lejlighed på hånden, skal det kunne betale sig for dig at udleje den. Vi hjælper med at udleje boliger, uafhængigt af hvor lang lejeperioden er, og uafhængigt af om den er møbleret eller umøbleret.

En boligudlejning af en enhver art skal være simpel og tryg.
 
Vi håndterer alt det praktiske i forbindelse med udlejningen af lejligheden, så du er sikker på, at der ikke går noget galt. For ved en udlejning af en lejlighed er der mange regler, der skal tages i betragtning.

Vi er med lige fra, at du beslutter dig for at udleje din lejlighed, til at lejekontrakten er underskrevet.
 
Den rigtige lejer
 
Der er mange forskellige områder, der skal tages i betragtning i forbindelse med en udlejning.
En af de absolut vigtigste er at finde den helt rigtige lejer til lejligheden. Vi hjælper dig med at finde en solid lejer i vores netværk af velrenommerede virksomheder, som både vi og du skal føle dig tryg ved.
Vi er selvfølgelig grundige, når vi udvælger den rigtige lejer og screener altid de potentielle lejere, hvor vi ser på både deres arbejdssituation, civilstatus og økonomi. Den rigtige lejer er nøglen til en succesfuld udlejning af din lejlighed.

Når lejeren er fundet, sørger vi for, i samarbejde med dig, at udarbejde en juridisk gyldig lejekontrakt, der opfylder dine behov. 
 
Lad os ringe dig op
Du skal ikke holde dig tilbage, vi sidder klar til, at hjælpe.

Efter lejekontrakten er underskrevet
Når lejekontrakten er underskrevet med den ønskede lejer, så behøver vores arbejde ikke at være helt slut. Vi tilbyder en administrationsordning, som indeholder:
 
  • Rykkerservice
  • Viceværtsservice
  • Rådgivning
  • Tilkaldeservice
For at komme hele vejen rundt om din udlejning af lejlighed, kan vi også stå for slutrengøring, opmagasinering, malning, havearbejde og hjælp med flytning og opmagasinering. Er der behov for det, kan vi ligeledes assistere i forhold til skattetekniske spørgsmål.
 
Vores netværk er alfa omega!

Vores netværk af solide lejere består primært af internationale medarbejdere, der skal til Danmark og arbejde for nogle af landets største virksomheder for en kortere eller længere periode. Vi har eksempelvis hjulpet med at finde lejligheder og villaer til medarbejdere fra bl.a Maersk, Novo Nordisk, Carlsberg, Microsoft, Haldor Topsoe, LEGO, Coloplast, Telia, TDC og mange flere.
 
En god lejer er nøglen til en god udlejning, og vi er helt sikre på, at vi i vores netværk kan finde den rigtige lejer til dig og din lejlighed.

Kontakt os i dag og så gør vi din udlejning til en god oplevelse.
Vi har udlejet boliger til medarbejdere fra bl.a.:
Home connector ApS Esromgade 15, 2 sal, 2200 København N  Telefon +45 46 48 12 34 info@homeconnector.dk